Elinstallation

Norra Stockholm. Uppsala län och angränsande kommuner.

Elinstallation

Säkert & effektivt

Vi utför all typ av elinstallation inomhus och utomhus, stora som små arbeten.

Exempelvis på arbeten kan vara montering av alla slags lampor inne- och utomhus, omdragning av el, byten eller nyinstallation av proppskåp, elcentraler, eluttag, jordfelsbrytare, ventilationsaggregat, dimmer, takarmaturer, spotlights m.m.

Du som är privatperson ha rätt till ROT-avdrag på arbetskostnaden med 30 %. Läs mer om detta nedan:

Rot- och rutarbete – privatpersoner | Skatteverket 

Service

En vital del av elektrikeryrket är att utföra service och underhållsåtgärder.  Diverse elinstallationer innehåller ofta många komponenter och långa kablar som utsätts för hårt väder och andra påfrestningar som ser till att kablarna slits och föråldras. Försummas detta och kablarna inte byts ut mot nya kan det leda till oönskade avbrott och kortslutningar. Detta kan bli en kostsam och jobbig historia för fastighetsägaren. Du kan lita på att vi utför service av era elinstallationer enligt de högt ställda kraven som finns i branschen.

Vi felsöker och reparerar även dina elinstallationer. På så sätt kan vi erbjuda dig en helhetslösning. Vi vill ge dig ett personligt bemötande och ett väl utfört arbete.

Kunders omdömen

Vi värderar våra kunders upplevelser och åsikter. Hör gärna av dig med din erfarenhet av våra tjänster så att vi kan förbättra dem.