Välkommen till

DELTA ELINSTALLATION

Behöriga elektriker i Norra Stockholm. Uppsala län och angränsande kommuner – din säkerhet främst.

Om oss

Vi gör jobbet direkt

Delta Elinstallation AB arbetar inom elbranschen, vi arbetar med stora som små projekt. Våra kunder är bland annat företag, privatpersoner, kommuner, fabriker, bostadsrättsföreningar, aktörer både i privat och offentlig sektor. Elektriker och tekniker som arbetar är behöriga och auktoriserade med lång erfarenhet och expertis inom elbranschen.

Våra ambitioner är att leverera säkra och välutförda arbeten med god kvalité. Arbeten utförs i första hand efter kundens önskemål och krav, vi ger även förslag och alternativ för bästa lösningar. Kunden är med hela vägen och är uppdaterad i arbetets gång. Vi utför arbeten med material som är miljövänlig och kvalitetssäkrad. Välkomna att kontakta oss för ett kostnadsfritt besök och offert.

Delta elinstallation

Inbokad elektriker - samma vecka!

Trygghet för dig som kund

Vi är auktoriserade genom Elsäkerhetsverket. Det är en garanti för din säkerhet och din trygghet. Med oss kan du alltid känna dig helt trygg. 

Elektriker

I Norra Stockholm. Uppsala län och angränsande kommuner.

Vi är stolta över att kunna förenkla din vardag. Vi är de snabbrörliga, effektiva elektrikerna som står för kvalitet och säkerhet. Vi tar hand om allt från mindre detaljer till stora elinstallationer. Vi får upp belysning, installerar spisen, spabadet och laddboxen till elbilen utan väntetid.

Vi kommer på tider som passar dig och sätter alltid det lokala främst.

Kunders omdömen

Vi värderar våra kunders upplevelser och åsikter. Hör gärna av dig med din erfarenhet av våra tjänster så att vi kan förbättra dem.